logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Smluvní vztah mezi poskytovatelem a zdravotní pojišťovnou v praxi - 1. VOX a.s.
Cílem semináře je předat praktické zkušenosti z oblasti smluvních vztahů poskytovatelů zdravotních služeb a zdravotních pojišťoven se zaměřením na úhradu zdravotních služeb. * Právní zakotvení smluvního vztahu mezi poskytovatelem a zdravotní pojišťovnou: • ustanovení zákona č.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

ON-LINE KURZ: Novinky ve mzdách 2020
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

ON-LINE KURZ: Novinky ve mzdách 2020

Na webináři získáte aktuální přehled o změnách ve mzdové agendě pro rok 2020, které potřebujete při své práci dobře znát. Součástí budou jak změny v samotném zákonu o zaměstnanosti, tak i v dalších mzdových oblastech (zdravotní a sociální pojištění, daně z příjmů, další druhy pojištění).
*
Změny v oblasti Zákoníku práce od 1.1.2020 - Změna ve výši minimální zaručené mzdy a dopady těchto změn do dalších právních předpisů. Postupy zaměstnavatelů při poskytování mzdy na úrovni zaručené mzdy. Výpočet průměrného výdělku se zohledněním na minimální mzdu. Nová částka příplatku za ztížení pracovní prostředí.

Další důležité změny v Zákoníku práce podle posledního legislativního vývoje, kdy program bude postupně doplňován.
Změny v Zákoně o zaměstnanosti - Úřad práce a zaměstnavatel . Přivýdělek uchazeče o zaměstnání. Povinný podíl zaměstnávání osob zdravotně znevýhodněných a invalidů – účinnost od roku 2020. Možné změny při zaměstnávání občanů EU a cizinců. Změny u osob samostatně výdělečně činných od roku 2020 - Nové částky záloh na důchodové pojištění ve vazbě na stanovení průměrné mzdy v národním hospodářství od roku 2020 – hlavní a vedlejší činnost. Dobrovolná platba na nemocenské pojištění OSVČ. Osoba samostatně výdělečně činná a platby záloh na zdravotní pojištění. Maximální vyměřovací základ.
Náhrada mzdy při dočasné pracovní neschopnosti za dobu prvních 14 dnů PN - Nové redukční hranice pro výpočet náhrady. Zvláštní harmonogramy pracovní doby a poskytování náhrady. Nemoc u zaměstnanců činných na základě dohod mimo pracovní poměr a poskytování náhrady za prvních 14 dnů dočasné PN – určení fiktivního počtu hodin. Dodržování režimu dočasně práce neschopného zaměstnance a případné kontroly ze strany zaměstnavatelů, ale i Správ sociálního zabezpečení. První praktické zkušenosti zaměstnavatelů v rámci druhého pololetí ve vazbě na zrušení karenční doby s účinností od 1.7.2019.
Změny v Zákoně o nemocenském pojištění od roku 2020 - Nové redukční hranice pro zjištění denního redukčního vyměřovacího základu pro výpočet dávek nemocenského pojištění. Rozhodná výše příjmu pro posouzení vzniku účasti na nemocenském pojištění u zaměstnanců malého rozsahu.

Další změny v oblasti Zákona o nemocenském pojištění. E-neschopenky od 1.1.2020 – postupy zaměstnavatelů, ošetřujících lékařů a OSSZ. Nové povinnosti lékaře, zaměstnavatele a OSSZ. Jednotlivé druhy dávek nemocenského pojištění.
Změny v pojistném na sociální zabezpečení a zdravotní pojištění 2020 - Sociální zabezpečení (Nové částky pojistného u zahraničního zaměstnance a osob dobrovolně účastných důchodového pojištění.Sazby pojistného. Sankce na pojistném – pokuty, penále, promíjení penále, pravděpodobná výše pojistného.), Zdravotní pojištění (Osoby bez zdanitelných příjmů a nové částky odvodu pojistného. Princip výpočtu z minimálního vyměřovacího základu.
Dopočet do MVZ – parametrické změny. Osoby, za které platí pojistné stát a částka pojistného pro rok 2020. Placení pojistného u zvláštních skupin pojištěnců – dohody o pracovní činnosti, dohody o provedení práce, pracovní poměr a malý rozsah, statutár, člen družstva, členové volebních komisí a přísedících a svědků u soudu. Výkon práce ve státech EU a placení zdravotního pojištění. Tiskopisy a


... Zpět ke kurzu  -> ON-LINE KURZ: Novinky ve mzdách 2020



1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

1. VOX a.s.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: LinkedIn jako výkonný nástroj pro osobní branding a získávání zákazníků LinkedIn as a powerful tool for personal branding and customer acquisition v květnu 2024 - Praha
^